Kyykkäkausi joten kuten käyntiin

Tammer-Kyykkä ylsi mitalisijoille Suonenjoella. Kokoonpano: Julia Bondarchick, Antti Kukko, Reima Hyvönen Antti Peltotalo.

Kesän 2019 kilpailukausi avattiin tuplakisoilla Helsingissä 18.5.-19.5. Launtaina Boris Karppelan muistokilpailussa mitaleja tuli melkein kaikissa sarjoissa: Miika Sorvali ja Heikki Mikkolainen MM-sarjassa toinen ja kolmas, Tuomas himmanen B-sarjassa kolmas ja Julia Bondarchik naisten A-sarjassa toinen. Joukkukilpailussa Tammer-Kyykkä 1 voitti pronssia. Sunnuntain kuusiottelussa Heikki Mikkolainen oli jälleen kolmannella sijalla, Reima Hyvönen voitti B-sarjan, Antti Kukko oli B-sarjan kolmas ja Julia Bondarchik voitti naisten A-sarjan. Sunnuntaina pelattiin myös miesten pari-cup-osakilpailu, josta Tammer-Kyykkä 1 otti pronssia. Videotaltionteja viikonlopun peleistä löytyy Tammer-Kyykän YouTube kanavalta:

Kisat jatkuivat menestyksekkäästi 8.6. SM-esikisoissa Suonenjoella. Reima Hyvönen ja Antti Kukko ottivat kaksoisvoiton B-sarjassa, ja Julia Bondarchik voitti naisten A-sarjan. Myös joukkuekisassa päästiin palkintosijalle.

15.6. Janakkalassa järjetettyihin SM-joukkuekilpailuihin Tammer-Kyykkä osallistui kahdella joukkueella. Tammer-Kyykkä 1 (H. Mikkolainen, M. Sorvali, L. Hokkinen, V. Kujanpää) selvitti ailahtelevasta pelistä huolimatta tiensä mitalipeleihin. Välierässä tuli turpaan Nurmeksen kyykkäseuralta, ja pronssiottelussa vastaan tuli SM-esikisat voittanut Kuopion Ks. Heikko suorittaminen jatkui, mutta onneksi vastustajakin alkoi jo hyytymään, ja voitto vietiin kotiin selvin lukemin. Tammer-Kyykkä 2 (Reima Hyvönen, Antti Kukko, Antti Peltotalo, Karli Von Kund) jäi alkulohkoon, ja naisten parikisassa Natalia Kovru ja Julia Bondarchik sijoittuivat neljänneksi.