Tupla cup-mestaruus Tampereelle

Tammer-Kyykkä voitti cupin sekä joukkuekilpailussa että parikilpailussa. Vastaavaan suoritukseen ei ole aiemmin pystynynyt yksikään kyykkäseura. Pari-cup ratkesi jo pari viikkoa sitten Kuopiossa järjestetyssä vitospari-erikoiskilpailussa. Eroa pahimpaan haastajaan, Ruoveden karjalaisseuraan, kertyi kauden mittaan huimat kahdeksan pistettä. Cup-pisteiden keräämiseen osallistuivat Heikki Mikkolainen, Miika Sorvali, Vesa Kujanpää ja Antti Kukko.

Joukkue-cup olikin sitten tiukempi. Ennen viimeistä osakilpailua Tammer-Kyykkä johti Nurmeksen Kyykkäseuraa kahdella pisteellä, mutta koska cup-pisteenlaskussa huomioidaan ainoastaan viisi parasta pistesaalista kauden kisoista, oli Nurmes kuitenkin käytännössä johdossa, mikäli vain saavat joukkueen kasaan. Huhujen mukaan pelaajapulasta kärsinyt Nurmes vielä perjantai-iltana etsi neljättä pelaajaa joukkueeseensa, mutta saivat kuitenkin viime hetken pelaajasiirron ansiosta täyden joukkueen lauantaina Oulussa pelattuun cup-finaaliin. Onnetar suosi Tammer-Kyykkää sijoittamalla Nurmeksen eri lohkoon, minkä ansiosta joukkueet kohtasivat jo välierässä. Tasaisessa ottelussa nähtiin erittäin tasokkaita lyöntivuoroja molemmilta joukkueilta, ja lopulta voiton vei Tampere. Se ei kuitenkaan vielä varmistanut cupin voittoa, sillä voittoon tarvittaisiin ainakin kahden sijoituksen ero Nurmekseen. Myös finaali oli siis voitettava. Toisestä välierästä Tammer-Kyykän loppuvastukseksi selviytyi jo alkulohkossa kertaalleen peitottu OAMK 1. Ottelu oli toisti samaa kaavaa kuin alkulohko-ottelu. Oulu pisti aluksi kampoihin, mutta hyytyi kuitenkin toisessa erässä Tampereen jatkaessa tasaisen varmaa peliä. Ottelu päättyi lopulta selkein lukemin Tammer-Kyykän hyväksi, ja cup-voitto irtosi kahden pisteen erolla Nurmeksen kyykkäseuraan. Edellisestä joukkue-cupin voitosta olikin jo aikaa kuusi vuotta. Kauden aikana edustujoukkueessa pelasivat Heikki Mikkolainen, Miika Sorvali, Lauri Hokkinen, Vesa Kujanpää, Antti Kukko ja Antti Peltotalo.

Myös Tammer-Kyykän naiset menestyivät cup-kilpailussa. Natalia Kovru ja Julia Bondarchik voittivat naisten pari-cupin hopeaa.

Antti Kukko siivoaa roskapommien jälkiä. Tampereella ei taputeta.