SM-henkkarit, UKK-kilpailu ja Imatran Impi

Koko kauden jatkuneesta menestyksestä huolimatta SM-mitaleita ei tullut mestaruus-sarjoista. Naisten A-sarjasta kuitenkin Natalia ja Julia ottivat kaksoisvoiton, ja miesten B-sarjassa Sami ja Tommi saivat hopeaa ja pronssia.

UKK-kilpailussa Tammer-Kyykän edustusjoukkue eteni leikiten finaaliin tutulla kokoonpanolla: Hokkinen, Sorvali, Mikkolainen, Kukko. Finaalivastustajaksi selviytyi odotetusti Nurmeksen kyykkäseura, joka oli tällä kertaa haalinut kasaan hiukan liian kovan kokoonpanon, ja vei Urkin maljan mukanaan. Myös naisten paripelissä Tammer-Kyykkä (Kovru & Bondarchik) jäi hopeasijalle.

Sunnuntaina pelattiin perinteikäs Imatran Impi -kilpailu, jossa Tammer-Kyykän edustusjoukkueella oli mestaruus puolustettavana. Nurmes jäi kilpailusta pois, joten Tammer-Kyykkä oli alusta asti ylivoimainen ennakkosuosikki. Sekä alkulohko että jatkopelit voitettiin puhtaalla pelillä, ja Impi-patsas palautettiin takaisin paikalleen Hervantaan.

Henkilökohtaisen pelin SM, Naisten A-sarjan mitalistit: 2. Julia Bondarchik, 1. Natalia Kovru, 3. Maisa Sahla
Henkilökohtaisen pelin SM, miesten B-sarjan mitalistit: 2. Sami Mäkipää, 1. Petteri Westerholm, 3. Tommi Nikula