Kausi käyntiin Myllykosken ja Harjavallan kisoissa

Kesän 2021 kyykkäkausi on polkaistu käyntiin, ja Tammer-Kyykkä on edustanut ahkerasti Myllykosken ja Harjavallan kilpailuissa.

Myllykoskella Tammer-värejä nähtiin palkintopalleilla melkein kaikissa henkilökohtaisissa sarjoissa.

Miesten mestaruussarjassa Tampereen Miika Sorvali nappasi toisen sijan tuloksellaan 25. Voiton vei paikallinen Ari Kautto tuloksella 26 ilmeisen kotikenttäedun turvin, kun taas Oulun Kyykän Antti Eronen nappasi kolmannen sijan tuloksella 25.

Miesten A-sarjassa Tammer-Kyykän Tuomas Himmanen nappasi niin ikään hopeaa tuloksella 19. Voiton vei Oulun Kyykkä ry:tä edustava Roope Miettunen tuloksellaan 22.

Myös miesten B-sarjassa palkintopallin toinen porras oli Tampereen valtaama. Tammer-Kyykän Tommi Nikula nappasi hopeaa tuloksella 20. Voiton B-sarjasta vei Kylmäkosken Kyykkää edustava Lassi Onne tuloksella 23.

Naisten A-sarjassa Tammer-Kyykällä oli vahva edustus, ja se poiki kaksi mitalia. Tammer-Kyykän Julia Bondarchik sai hopeaa tuloksella 16 ja Tinsku Mikkonen nappasi kolmannen sijan tuloksella 15. Molemmat heittivät siis kauden ensimmäisen mestaruussarjaan oikeuttavan tuloksensa, hyvä tytöt! Voiton A-sarjasta vei Imatran Kyykän Armi Rissanen.

Miesten paripelissä nähtiin suoranaista draamaa kun Tammer-Kyykän ykkös- ja kakkospari arvottiin samaan lohkoon. Voiton keskinäisestä kamppailusta vei kaikkien odotuksien vastaisesti kakkospari, ja tämän voiton myötä se eteni myös välieriin Kylmäkosken Kyykkää vastaan. Tiukan väännön jälkeen Tammer 2 eteni finaaliin, ja onnistui finaalissa päihittämään Joonas Leskisen ja Kimmo Kuikan miehittämän sekaparin.

Myllykosken paripelin välierä: Tammer 2 – Kylmäkoski 1CUP-pisteitä paripelistä nappasivat siis Tammer 2 (1. sija, Tommi Nikula, Antti Kukko), Tammer 1 (5. sija, Miika Sorvali, Heikki Mikkolainen) sekä Tammer 4 (6. sija, Valtteri Yli-Karro, Jussi Heikkinen).

Harjavallan kilpailut pelattiin Myllykosken kisoja seuraavana viikonloppuna.

Tampereen edustus Harjavallan kilpailuissa


Miesten mestaruussarjassa heitettiin kovia tuloksia. Voiton vei Kylmäkosken Kyykän Veli-Pekka Ehoniemi tuloksella 28. Kakkossijan nappasi Oulun Kyykän Antti Eronen tuloksella 26. Tammer-Kyykän Miika Sorvali sai pronssia tuloksella 24.

Punaisia paitoja nähtiin palkintopalleilla myös miesten B-sarjassa ja naisten sarjoissa.

Janne Lehtimäki sai B-sarjan hopeaa tuloksellaan 15, ja Valtteri Yli-Karro pronssia tuloksella 13. B-sarjan kullan vei HSS:n Tommi Linnamaa hienolla tuloksella 22.

Naisten mestaruussarjan kullan vei Tammer-Kyykän Inka Seppälä. Naisten A-sarjassa Tampereen Julia Bondarchik nappasi kultaa, ja Tinsku Mikkonen hopeaa.

Paripelissä Tammer 1 (Miika Sorvali, Heikki Mikkolainen) ylsi finaaliin, mutta finaalissa kivenkova Kylmäkosken Kyykkä 1 (Veli-Pekka Ehoniemi, Anssi Valtonen) vei tällä erää pidemmän korren.