Hokkinen Helsinkiin, Mikkolainen Nurmekseen

Tammer-Kyykän pitkäaikaiset ykkösjoukkuepelaajat Lauri Hokkinen ja Heikki Mikkolainen ovat jättäneet Tammer-Kyykän. Hokkinen pelaa nykyään helsinkiläisessä HSS:ssä, ja Mikkolainen Nurmeksen Kyykkäseurassa.

Tammer-dynastia

Hokkinen ja Mikkolainen olivat molemmat osana Tammer-Kyykän historiallisen paljon joukkuepelivoittoja niittänyttä ykkösjoukkuetta kausilla 2019 ja 2020. Ykkösjoukkue voitti aikavälillä 7.9.2019-1.8.2020 kaikki kansalliset ja kansainväliset joukkuekilpailut.

Ykköskokoonpanon voittoputki tuli päätökseen UKK-kilpailussa 15.8.2020, kun joukkue koki finaalissa tappion Nurmeksen Kyykkäseuralle. Kaikkiaan ykköskokoonpano voitti kahdeksan liiton joukkuekilpailua. Ykkösjoukkueen kaksi muuta pelaajaa edellä mainitulla aikavälillä olivat Miika Sorvali ja Antti Kukko.

Tilastoidun historian aikana vain Nurmeksen Kyykkäseuran kokoonpanot Peiponen-Peiponen-Peiponen-Kautto ja Peiponen-Peiponen-Peiponen-Peiponen ovat keränneet enemmän joukkuepelivoittoja Kyykkäliiton joukkuekilpailuista.

Henkilökohtaisia ennätyksiä ja SM-mitaleita

Hokkinen sivusi Tammer-Kyykän riveissä pelatessaan henkilökohtaisen pelin maailmanennätystä Harjavallassa 16.7.2017 tuloksellaan 30. Hokkinen ansaitsi myös viisiottelun ja paripelin SM-hopeaa 2017, sekä joukkuepelin SM-pronssin 2019.

Hokkinen tuulettaa raivoisasti juuri syntynyttä maailmanennätystä.

Mikkolainen heitti kaudella 2016 itsensä henkilökohtaisen pelin SM-hopealle. Paripelissä Mikkolainen keräsi koko SM-mitalien kirjon, voittaen kultaa 2020, hopeaa 2017 ja 2018, sekä pronssia 2021. Joukkuepelistä Mikkolaisella on yksi SM-hopea (2017) ja kaksi SM-pronssia (2019, 2021).

Mikkolainen tunnetaan kyykkäkentillä paitsi herrasmiehenä, myös tyylikkäänä pukeutujana.

Tammer-Kyykkä kiittää Lauria ja Heikkiä lämpimästi heidän Tammer-Kyykässä esittämistään erinomaisista peliotteista, sekä seuran eteen tehdystä kallisarvoisesta työstä. Tammer-Kyykkä toivottaa molemmille pelaajille loistavaa ja menestyksentäyteistä tulevaisuutta uusissa seuroissaan.