Oulun tuplakisoista mitaleita

Tammer-Kyykän mitalistit Oulun tuplakisoissa: Topi Hämäläinen, Miika Sorvali, Heikki Mikkolainen, Outi Potila ja Natalia Kovru. Kuvasta puuttuu Lauri Hokkinen.

Tammer-Kyykkää edustava SE-mies Lauri Hokkinen sijoittui toiseksi lauantaina Oulussa pelatuissa viisiottelun SM-kilpailuissa tuloksella +78. Kilpailun voitti Marko Peiponen, ja VP Ehoniemi oli kolmas. Samana päivänä pelatuissa parikyykän SM-kilpailuissa Tammer-Kyykän ykköspari (Lauri Hokkinen ja Heikki Mikkolainen) sai myös hopeaa. Finaalissa vastassa oli Ruoveden karjalaisten Kari Mikkonen ja VP Ehoniemi. Pari-Cup-kilpailua johtanut Nurmes jäi kilpailussa kolmanneksi. Naisten sarjan voitti Outi Potila, ja Natalia Kovru oli kolmas.

Seuraavana päivänä pelattiin Ripe Kimarin kisat. Kostean yön takia pehmennyt kenttä vaikutti selvästi päivän tulostasoon, mutta Koniakki-boolimaljan ansaitsi A-sarjassa pelannut OAMK:n Antti Piippo kuitenkin kelpo tuloksella +26. Naisten sarjassa Outi oli toinen ja Natalia kolmas. Miesten Joukkuepelissä Tammer-Kyykkä (Lauri Hokkinen, Heikki Mikkolainen, Miika Sorvali ja Topi Hämäläinen) pieksi pronssiottelussa OAMK:n kakkosjoukkueen. Finaalissa OAMK peittosi sekajoukkueen. Naisten paripelissa Outi ja Natalia saivat hopeaa.