Oulu pilasi kaiken

Ensi lauantaina 15v-juhlia viettävä Oulun akateeminen mölökky ja kyykkäseura tiputti Tammer-Kyykän pois pari-cupin mitalisijoilta 27.8. Kuopiossa pelatussa pari-cupin päättävässä Vitospari-kyykkäkilpailussa. Tammer-Kyykkä oli cup-kilpailussa Nurmeksen ja Ruoveden jälkeen kolmannella sijalla ennen viimeistä osakilpailua. Kilpailuun ei kuitenkaan lähetetty yhtään paria, ja viimeisen kilpailun korotettujen pisteiden turvin OAMK kiilasi Tampereen ohi kolmanneksi.

Viime lauantaina pelattiin henkilökohtaisen cup-kisan ja joukkuepelin cup-kisan finaalit Helsingin Pirkkolassa. Koko kesän jatkuneet erinomaiset kyykkäsäät loppuivat, ja jo aamulla pelien alkaessa kenttä lainehti sateen takia. Tammer-Kyykkää edustaneet Heikki Mikkolainen ja Miika Sorvali sijoittuivat sateesta huolimatta (tai sen ansiosta) miesten mestaruussarjassa toiseksi ja kolmanneksi. Kilpailun voitti Jyrki Juvonen.

Joukkue-cupissa Tammer-Kyykkä oli toisella sijalla ennen cup-finaalia, mutta joukkuetta ei saatu kasaan skandaalimaisten loukkaantumisten takia. OAMK voitti joukkue-cupin finaalin, ja onnistui jälleen pudottamaan Tammer-Kyykän cupissa yhtä sijaa alemmaksi. Cupin lopulliset sijoitukset siis: 1. OAMK, 2. Nurmeksen Ks. ja 3. Tammer-Kyykkä.

Katso cup-finaalin tulokset kyykkäliiton sivuilta.

Tammer-Kyykkä onnittelee OAMK:ia cup-mestaruuden sekä juhlavuoden johdosta!